Succes

Succes zorgt voor een stuwende beweging – in jezelf én in de mensen met wie je het deelt. Dat vergt visie en strategie. Lef om te durven innoveren. Vaak is er namelijk een flinke ommekeer nodig: een verandering die leidt tot de beoogde groei. Samen met een sterk, flexibel team ondersteun ik organisaties bij deze verandertrajecten, waarbij mensen centraal staan. Zo creëer je een exponentiele beweging van succes in je organisatie.

Commercieel succes voor het bedrijf + carrièresucces voor medewerkers = de beste bedrijfsresultaten ever!

Wie is die Jolanda?!

De juiste mensen in de juiste rol op het juiste moment: dat regel ik voor je. Dat durf ik te beloven. Waarom ik? Nou, sowieso omdat ik het twintig jaar bij Randstad heb gedaan voor heel veel verschillende organisaties. Maar ook omdat ik vervolgens voor FastFlex een dreamteam heb mogen samenstellen. Drie jaar buffelen… maar wat een chemie ontstond er! We hebben samen onwerkelijke resultaten behaald.

Ik krijg er nog altijd een grote grijns van als ik daaraan terugdenk. In de acht enerverende jaren die hierop volgden, fladderde ik tussen vaste functies en losse opdrachten en bouwde ik met directeuren en managers aan succes. Toch bleef mijn eigen gevoel van succes als ‘medewerker’ uit. Want hoe ik het ook wend of keer, ik kon niet meer groeien en bloeien onder de visie van een ander. Met Jolanda van den Top &CO kan ik dat wél. Ik kan al die jaren ervaring nu voor organisaties met lef inzetten, volgens mijn visie op ondernemen, veranderen en recruitment.

Samenwerken

Ik werk graag samen. Met jou, maar ook met andere professionals. Vandaar de ‘&CO’. Kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen? Mail me even of bel me gewoon op.

Ja, ik ontdek graag meer
BACK