5 days ago

TopJobs by Jolanda

|WEEKEND-INSPIRATIE|

Jawel ik ben er 'even niet' of ook weer wel want werk op afstand op een warm eiland van alles te doen en te regelen en zeker veel te genieten!
Ik bruis weer van de inspiratie en energie dat is ook de bedoeling, soms werkt een beetje afstand erg verhelderend en verfrissend.
Dat hoeft echt niet zoooooo ver weg, kan ook gewoon een paar dagen buiten je gebruikelijke zones van werk, social life en dat wat jou bezighoudt en soms ook te veel afleidt om verrassende inzichten te beleven.
#
Deze fantastische te simpele en te logische video wil ik graag met je delen. En hoe mooi zou het zijn als je dit te simpele mooie verhaal op video deelt niet voor mij niet voor jezelf maar voor veel anderen die het nodig hebben die het gevoel krijgen ook op jou te kunnen rekenen en veel anderen als ze dat even vergeten zijn. Het gaat op het werk en buiten het werk altijd om het team, om teamwork dat maakt alles leuk leuker leukst!
Het zegt alles deze video...weinig woorden nodig dit is waar het om gaat in en met alles toch?
Bij twijfel doen, help, creëer en motiveer en sta vooral niet stil!

#Top-video #DO #DOEN #keepmoving #caring #samenwerking #cooperation #onamissionSubscribe here: bit.ly/ODNsubs Commuters in Australia teamed up to help free a man whose leg was trapped between a train and a platform, by lining up ...
... Lees verderSee Less

Bekijk op Facebook
BACK