De juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek en een plan om een continue groeibeweging voor ieder individu te garanderen. Dat klinkt als een hele mond vol, hè? Maar dat is wel het doel. Wat nu goed is voor iemand, is dat over twee jaar wellicht niet meer. Toch wil je dat talent en al die kennis behouden.

Hoe?

  • Eerst kijken we naar de organisatie. Hoe kun je veranderen om te verbeteren? Wat is nou het einddoel? En welke strategie hoort daarbij?
  • Dan richten we het proces in. Moet het op de kop worden gezet, of is finetunen genoeg?
  • Bovendien kijken we naar de mens, het individu. Waar zit zijn kracht en ambitie? Hoe kunnen we zorgen dat hij of zij optimaal succes bereikt?
  • En ja, we doen het op mijn manier en ik verwacht 100% commitment. Streng, maar effectief. Heb vertrouwen in het proces.

It starts with change…

Veranderen begint met strategie. Een duidelijk doel en een plan om daar te komen. Met alleen nieuwe medewerkers op een functie ben je er niet. Soms ligt het probleem namelijk simpelweg aan het begin van de keten. Kritisch kijken naar de basis van de organisatie vergt lef. Maar… het resultaat zal je verrassen.

Recruitment as a tool

Mensen maken of breken de organisatie. Zeker als je een nieuwe strategie hebt, heb je daar soms nieuw bloed bij nodig. Een frisse kijk, extra expertise. Wie past bij jouw organisatie? Wie helpt je écht verder? Let me find out for you.

Ik help je om te ervaren hoe het ook anders kan. Vernieuwen en veranderen is spannend… maar zoveel waard!

Samenwerkingen

Ik/wij zijn door de wol geverfd en weten daarom feilloos samenwerkingen met individuen en bedrijven aan te gaan die elke andere samenwerking versterken of dat nu samen met ons is of via ons aanbevolen, we bereiken met elkaar geweldige resultaten. Je kunt natuurlijk niet alles zelf doen maar wel de beste mensen en bedrijven met elkaar verbinden vandaar ook &CO!

Wij werken samen met

BAUKJE UILKEMA

Baukje Uilkema | Sparkling Talents, geef talent de ruimte

Ik geloof dat in de kern van ieder mens en organisatie, alle talenten en mogelijkheden aanwezig zijn. Klaar om ontwikkeld en ingezet te worden. Met lef zet ik het potentieel van individuen en organisaties in beweging. Van denken naar doen, van weerstand naar veerkracht, van angst naar lef, van klein naar GROOT.

Onze maatwerk programma’s werken van binnen naar buiten met oog voor het ontwikkelen, groeien en laten bloeien van talent. Zowel het individuele talent als het team. Door medewerkers te betrekken, uit te dagen, worden ze betrokken, komen ze in beweging en voelen zich verantwoordelijk. Zo kunnen ze een waardevolle bijdrage aan de organisatiedoelstellingen leveren.

MICHELLE COOPS

Michelle Coops | Helping soulful brands find their true voice

Ik heb twee liefdes: woorden en dansen. Het mooiste is nog dat die twee inmiddels met elkaar getrouwd zijn. Als merkstrateeg, storyteller en copywriter gebruik ik taal en strategie om een merk te bouwen. Woorden zijn niet alleen de output, maar vooral ook een tool om een beweging te creëren. Om je, als bedrijf, bewust te worden van jouw onderscheidend vermogen.

Woorden vanuit je ratio overtuigen klanten tijdelijk. Woorden vanuit je hart creëren klanten voor het leven. Daarom lap ik alle regels rondom ‘professioneel communiceren’ aan mijn laars. Ik help bedrijven daarom om een unieke stem te ontwikkelen. De stem van een ‘soulful brand’.

LOGO BRAINSTAX

BrainStax | ‘Kunst van het denken in mogelijkheden’

BrainStax heeft een unieke methode om groei door middel van innovatie in beeld te brengen: BrainStacking. Dit zet alles op scherp de business, de ideeën, de businessconcepten en de mensen! De BrainProfs kunnen helpen deze concepten te implementeren en dat kunnen zij omdat zij ruimschoots hun sporen hebben verdiend en gespecialiseerd zijn in het accelereren van de diverse businesses. Daarnaast zijn de BrainProfs inzetbaar voor (business) coaching zowel bij start-ups als bij scale-ups.

LOGO STEDERIJK

StedeRijk | de baten en de kosten, vooral de baten

Wij zijn natuurlijk ook van het correct en adequaat afhandelen van alles wat met financiën te maken heeft. Al langere tijd werken we samen met Steven de Rijke van Stederijk die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend zowel in het CFO vak als in het ondersteunen van de start-ups en freelancers. En op het moment dat we gaan payrollen weten we dat ook dat via Stederijk op de meest efficiënte manier wordt gedaan.

BACK